HOUDONG GROUP

Quality ndadekake pasar lan kejujuran serves klien. We welcome sampeyan mbayar riko kanggo kita perusahaan kanggo kerjasama lan pembangunan Teknologi.

Produsen Fittings PIPE lan STEEL PIPE

 Enterprises paling gedhé sing spesialisasine ing prodhuksi lan sade pipo baja lan fitting pipe in North China

Apa milih kita

Hebei Houdong Pipeline Equipment Co., Ltd. dumunung ing zona pembangunan yanshan, provinsi Hebei, "China peralatan pipo basa Manufaktur". Perusahaan wis ibukutha kedhaftar 188 yuta Yuan lan jembaré saka 108 hektar. Perusahaan iki didegaké ing taun 2008 lan "Hebei houdong peralatan pipo Co., Ltd." iki diadegaké ing 2017. Perusahaan saiki wis 160 karyawan lan luwih saka 30 personnel.Is profesional lan technical koleksi fittings steel pipe, jampel karat, pipo pangembangan teknologi lan Manufaktur, aksesoris pipo Manufaktur, pipo distribusi transportasi, perdagangan domestik lan manca minangka salah siji perusahaan industri lan klompok perdagangan gedhe.

Read Video