HOUDONG GROUP

Квалитет и пазарите и чесност служи клиенти. Ние ви посакам добредојде во посета на нашата компанија за соработка и заеднички развој.

Производител на цевководни фитинзи и челични цевки

 Најголемите претпријатија кои се специјализирани во производство и продажба на челични цевки и цевководни фитинзи во Северна Кина

Зошто да изберете нас

Хебеј Houdong гасовод Опрема копродукции, Ltd е лоцирана во Yanshan развојна зона, провинцијата Хебеј, "Кина гасоводот опрема производствена база". Компанијата има регистрирано капитал од 188 милиони јуани и зафаќа површина од 108 акри. Компанијата е основана во 2008 година и "Хебеј houdong гасоводот опрема копродукции, Рибар" е основана во 2017 година Компанијата сега има 160 вработени и повеќе од 30 професионални и технички personnel.Is збирка на челик цевководни фитинзи, корозија изолација, гасоводот технолошки развој и производство, гасоводот опрема за производство, дистрибуција гасоводот транспорт, внатрешна и надворешна трговија како една од големите индустриски и трговски група компанија.

Read Video