HOUDONG GROUP

Quality bën tregjet dhe ndershmëria shërben klientëve. Ne ju mirëpresim të bëjë një vizitë në kompaninë tonë për bashkëpunim dhe zhvillim të përbashkët.

Prodhuesi i pajisje tub dhe tub çeliku

 ndërmarrjet më të mëdha që specializohen në prodhimin dhe shitjen e tubave prej çeliku dhe pajisje tub në Kinë Veriut

Pse na zgjodhet ne

Hebei Houdong tubacionit Equipment Co, Ltd ndodhet në zonën e zhvillimit Yanshan, provincën Hebei, "Kina pajisje tubacionit bazë prodhuese". Kompania ka një kapital të regjistruar prej 188 milionë juan dhe mbulon një sipërfaqe prej 108 akra. Kompania është themeluar në vitin 2008 dhe "pajisjet e tubacionit Hebei houdong Co, Ltd" është themeluar në vitin 2017. Kompania tani ka 160 të punësuar dhe më shumë se 30 personnel.Is profesionale dhe teknike një koleksion të pajisje tub çeliku, izolimin korrozioni, tubacioni zhvillimit të teknologjisë dhe prodhimit, pajisje tubacionit prodhimit, shpërndarjes transporti tubacionit, tregtinë e brendshme dhe të jashtme si një kompani të mëdha industriale dhe Grupi i tregtisë.

Read Video