HOUDONG Grup

Kualitas damel pasar sareng kajujuran fungsi klien. Urang ngabagéakeun anjeun mayar neng mun parusahaan urang keur gawé babarengan tur ngembangkeun silih.

Produsén fittings pipa jeung baja pipe

 usaha panggedena nu ngahususkeun dina ngahasilkeun jeung ngajual pipa baja tur fittings pipe di North Cina

Naha milih kami

Hebei Houdong pipa Equipment Co., Ltd. ieu lokasina di zone ngembangkeun yanshan, Propinsi Hebei Province, "Cina parabot pipa base manufaktur". parusahaan ngabogaan ibukota kadaptar ti 188 juta yuan na nyertakeun wewengkon 108 acres. Pausahaan ieu diadegkeun taun 2008 sarta "Hebei houdong parabot pipa Co., Ltd." diadegkeun di 2017. pausahaan kiwari boga 160 pagawé sarta leuwih ti 30 personnel.Is profésional sarta teknis kumpulan fittings pipe baja, insulasi korosi, pipa ngembangkeun teknologi na manufaktur, asesoris pipa manufaktur, pipa distribution angkutan, dagang domestik jeung luar nagri saperti salah sahiji parusahaan industri jeung grup dagang badag.

Read Video